Ondernemers én Notaris van Vandaag

U gaat een eigen bedrijf starten? Spannend, maar let op, daar komt heel wat bij kijken. Zoals, in welke vorm wordt het bedrijf uitgeoefend? Wat zijn de financiële en fiscale gevolgen? Team Notarissen heeft alle kennis en ervaring in huis om u te helpen een vliegende start te maken.

Of heeft u al jaren een eigen onderneming? Prachtig, maar weet u wat er in de tijd dat u uw bedrijf opbouwde allemaal veranderd is? Is de juridische structuur van uw bedrijf nog in orde, worden de activiteiten uitgebreid of is er sprake van een samenwerking of bedrijfsopvolging? Vele aandachtspunten voor uw toekomst en die van uw onderneming. Maak gebruik van wat wij u kunnen vertellen. Veel van uw collega-ondernemers hebben de winst ervaren van het sparren met ons.


Van vandaag

Onze wereld verandert razendsnel. Zakelijk én privé. Team Notarissen verandert mee. Als eerste notariskantoor in Zuid-Limburg zijn wij voor onze relaties feitelijk 24/7 bereikbaar. Telefonisch van 9 tot 5 en alle uren van de dag via Dossier Online. En omdat uw agenda soms krapper is dan de onze, maken we twee dagen per week ook afspraken voor intake of het passeren van aktes tussen 5 uur 's middags en 8 uur 's avonds.
Als u hecht aan een laagdrempelig kantoor, zichtbaar en transparant, heten we u van harte welkom bij Team Notarissen. U vindt binnen ons kantoor specialisten op ieder notarieel terrein. Zowel zakelijk als privé zijn wij u graag goed van dienst.